Dit kun je verwachten van een eerste afspraak

Inventarisatie en onderzoek

We gaan eerst in gesprek. Ik stel vragen over eventuele problemen en wensen, en noteer je gegevens. Daarna onderzoek ik je tanden, kiezen en tandvlees.

Behandelplan en kostenindicatie

Op basis van deze inventarisatie krijg je van mij een behandelplan. Dat bestaat uit een advies voor verdere behandeling en een kostenindicatie.

Eerste behandeling

Als er geen uitgebreider onderzoek nodig is, krijg je ook meteen je eerste behandeling. Daarbij geef ik een preventieve instructie en maak ik een begin met de reiniging van je gebit. Het kan zijn dat voor een grondige schoonmaak meer behandelingen nodig zijn. Dat bespreken we dan eerst.

Bij uw eerste afspraak graag het volgende meenemen:
Een geldig legitimatiebewijs
Zorgpas van uw verzekeraar
Ingevulde gezondheidsvragenlijst
Eventuele verwijskaart + foto’s van uw tandarts

Kosten

Een eerste afspraak duurt gauw een half uur of meer en kost– afhankelijk van de toestand van je gebit – tussen de 80 en 100 euro voor onderzoek, behandelplan en eventuele behandeling. De kosten voor het vervolgtraject staan in het behandelplan. Of je deze kosten vergoed krijgt, hangt af van je verzekering.

Tarieven worden door de Nederlandse zorgautoriteit vastgesteld.

Verdere behandeling

Zijn we het eens over het behandelplan? Dan kunnen we afspraken maken voor verdere behandeling en controle.

Gegevens en gezondheidsvragenlijst

U kunt alvast de gegevens en gezondheidsvragenlijst downloaden en uitprinten zodat u deze dat kunt invullen en opsturen of meenemen.

Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht

Mocht u een afspraak niet kunnen nakomen laat dit dan tenminste 24 uur van te voren weten. Helaas ben ik genoodzaakt afspraken die niet 24 uur van te voren zijn afgebeld in rekening te brengen.

Meer weten?

Kijk onder Veelgestelde vragen, stuur een mail naar OpJeLip of bel naar 06-14822033.