Mondhygiëne voorkomt problemen

Wie zich heeft verdiept heeft in gezondheid en een gezonde levensstijl, weet dat een gezond gebit van groot belang is. Een dagelijkse verzorging is samen met een bezoek aan de mondhygiënist de sleutel tot en mooi en gezond gebit. Een mondhygiënist kan jouw gebit in optimale gezondheid krijgen en jou voorzien van een stralende lach. De taken van mondhygiënisten omvatten meer dan enkel een professionele mondreiniging. Je kan bij OpJeLip mondzorg in de breedste zin van het woord verwachten. Mijn doel is om samen met jou voor een gezond en schoon gebit te zorgen, waar je nog jaren van kan genieten. Wil jij je tanden weer laten stralen? Kom dan langs in mijn praktijk.

Preventie

Goede mondverzorging voorkomt problemen. Om je tanden in optimale staat te behouden én om problemen te voorkomen, is een dagelijkse verzorging van belang. Ik leer je graag hoe je dat het beste kunt doen, door middel van poetsinstructies.

Diagnose en advies

Last van tandvleesproblemen, slechte adem of andere kwaaltjes? Met behulp van mijn kennis, ervaring en specialistische apparatuur kan ik de oorzaak van het probleem binnen een mum van tijd achterhalen. Met een behandelplan op maat help ik je om je gebit weer helemaal gezond te krijgen én te houden.

Behandelingen

Als mondhygiënist voer ik verschillende behandelingen uit. Van het verwijderen van tandsteen, het behandelen van ontstoken tandvlees (parodontitis) of slechte adem (halitose) tot deskundig advies bieden. Voor elk tandprobleem kan je bij mij terecht. Heb je last van bloedend tandvlees? Ook dat kan ik verhelpen met een behandeling die jouw tandvlees zal herstellen.

Onderhoud en controle

Mondhygiëne is teamwork: jij zorgt voor het dagelijkse onderhoud en ik voor het specialistische werk. Tijdens de controles loop ik alles na en stuur ik bij als dat nodig is.

Ik vertel je graag meer tijdens je eerste afspraak.

Voor meer informatie en wat je kunt verwachten bij de eerste afspraak, klik hier.