Wie zit er op je lip?

Birgitta Ruijs

Op Je Lip is de praktijk van Birgitta Ruijs. Ik ben erkend mondhygiënist, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van mondhygiënistn (NVM) en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister mondhygiënistn (KRM).

Veel ervaring

Ik heb de hbo-opleiding tot Mondhygiënist gevolgd bij het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Inmiddels heb ik meer dan 25 jaar ervaring als mondhygiënist bij verschillende praktijken, waarvan ruim 20 jaar bij een praktijk voor implantologie en parodontologie. Het behandelen en voorkomen van tandvleesproblemen is mijn specialiteit; en angstige patiënten of gevoelige monden.

Op je lip?

Ja, ik zit op je lip. Letterlijk en figuurlijk. Want het is mijn missie om jouw gebit gezond, sterk en stralend te houden of te krijgen! Die passie zie je terug in de tijd die ik dagelijks investeer in het slijpen en verzorgen van mijn instrumenten. Hierdoor zijn de meeste behandelingen pijnloos en is verdoving zelden nodig.

Praktijk

Ik heb een eigen praktijkruimte in Doorwerth, maar werk ook vanuit tandartspraktijken op verschillende locaties.

Tevreden klanten

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om wat klanten zeggen over mijn werk. Een paar reacties:

“Er gaat een wereld voor mij open! Had ik dit maar eerder geweten!”
“Heerlijk zo schoon, het lijkt wel een dental wellness!”
“Ik hoor van veel mensen dat het pijn doet, maar dat valt reuze mee!”

Klachten behandeling

Niet tevreden over jouw behandeling?

Aangezien ik het belangrijk vind notitie te nemen van eventuele klachten die betrekking hebben op mijn praktijk, geef ik je de mogelijkheid jouw klacht te melden. Jouw klacht kan betrekking hebben op allerlei zaken, zoals bijvoorbeeld de behandeling, de mondhygiënist, de service, de declaratie, etc.

In eerste instantie zal ik de klacht altijd met jou zelf proberen op te lossen.
Lukt dit niet dan heb je de mogelijkheid jouw klacht te deponeren bij ; Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg, Postbus 8018, 5601 KA Eindhoven, Telefoon: 088-0229100 (van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur).

Meer weten?

Kijk onder Veelgestelde vragen of stuur een mail naar OpJeLip.